Konkurshjælp.dk

Alternativ gældsrådgivning

Bliv bruger og skriv indlæg her på konkurshjælp.dk

Det vil være rigtigt godt hvis der er nogle stykker som har lyst til at skrive indlæg og kommentarer, til de forskellige emner. Hvis du har nogle erfaringer og oplevelser du gerne vil dele med alle os andre, skal de være meget velkommen.

Jeg vil dog lige indskyde, at jeg har besluttet at  læse alt igennem, inden det bliver udgivet. Spam, underlødige tekster og andre ting som efter min mening ikke passer ind – vil blive slettet.

Men ellers er eneste krav at du opretter dig som bruger. Jeg er udmærket klar over, at de fleste som kommer i økonomisk uvejr, ikke sådan går og reklamerer med det og det nok også bliver svært at få ret mange til at skrive offentligt om det.

Derfor kan du oprette dig anonymt og skrive anonymt. så du ikke kan genkendes af dine naboer, dine kreditorer m. fl..

Hvis du ikke synes du er god til at skrive, stave eller sætte kommaer – så skriv alligevel. Jeg er heller ikke verdensmester i at skrive og det er heller ikke det der er det væsentlige her på siden. Det væsentlige er at få nogle praktiske erfaringer ud, så andre kan blive hjulpet. Hvis du ønsker det hjælper jeg gerne med at få dine oplevelser skrevet ned, også på en måde så du ikke genkendes.

Du kan registrer dig som bruger, med mulighed for at skrive kommentarer og indlæg, her på konkurshjælp.dk. Du kan gøre det anonymt eller i dit eget navn – valget er dit. Det brugernavn du vælger, er det der kommer til at stå over hver enkelt indlæg du skriver.

Klik på logget ind i Skriv et svar boksen herunder.

Klik på registrer nederst til venstre under bruger log ind og udfyld de 3 obligatoriske felter. Så er du nærmest i gang.

Hvis du har en “god” historie, men ikke har lyst til at udgive den i dit eget brugernavn, er du meget velkommen til at skrive direkte til mig på: mail@konkurshjaelp.dk

Updated: 1. november 2015 — 7:49

Skriv et svar

Konkurshjælp.dk © 2015 Frontier Theme