Konkurshjælp.dk

Alternativ gældsrådgivning

Sov godt

GC23-101Jeg tror de fleste mennesker som kommer i økonomisk uføre, kender til det at være ængstelige og måske direkte bange for hvad der kan ske. De fleste kender nok også til at sove dårligt om natten, som så igen resulterer i at man fungerer dårligt om dagen. Det påvirker naturligvis ens eventuelle arbejde og familieliv. Man kan nærmest ikke tænke på andet eller tale om andet. Alt i alt en rigtig skidt og ubehagelig situation, som kan have store konsekvenser, hvis man ikke gør noget ved det.

For mit eget vedkommende, var det nærmest hele min verden der væltede og jeg fandt snart ud af at jeg selv måtte gøre noget, for at få angstniveauet ned. Først og fremmest var det vigtigt og en stor hjælp at få talt om problemerne. Her var min nærmeste familie, de nærmeste venner, samt nogle få andre bekendte som var i en lignende situation, rigtigt gode til at hjælpe. 

Derudover var det vigtigt at få afklaring, på så mange ting som muligt. Men det skulle vise sig, ikke at være helt ligetil. Jeg fandt i hvert fald ud af at Kreditorerne ikke var mine venner og de nærmest havde en interesse i at holde mig “vågen om natten”.

Sagen er at man skal sætte sig ind i rigtigt mange nye emner, love og regler og navnlig uskrevne regler.

Det er stort set hvad resten af denne hjemmeside handler om og jeg håber at den kan være med til at du og andre også kan få det lidt bedre, og derved sove trygt og godt om natten.

 

Updated: 25. oktober 2015 — 11:10

Skriv et svar

Konkurshjælp.dk © 2015 Frontier Theme