Konkurshjælp.dk

Alternativ gældsrådgivning

Gældsopkøberne

Der findes nogle smarte forretningsfolk som har fundet en fidus, gående ud på at tjene penge ved at opkøbe misligholdt gæld.

gældsopkøberneJeg betragter dem som nogle platugler, på lige fod med de der tjener penge ved oprette et fub-firma, hvor folk kan bestille og betale for nogle varer de aldrig får tilsendt. Eller når en eller anden udlænding sender en e-mail om at man har vundet en millard, som man får udbetalt hvis man bare giver nogle personlige oplysninger.

Med andre ord, de gider ikke selv lave noget produktivt, men vil gerne have penge på andres bekostning. Eneste forskel er at dette er helt lovligt, noget som for mig er ganske uforståeligt.

Forretningsmodellen består i, at disse smarte forretningsfolk opretter flere-, eller mange forskellige selskaber, ofte udenlandske. Nogle af disse selskaber tjener penge, som der skal betales skat af. Men da de kun skal betale skat af overskuddet, gælder det om at nedbringe dette. Så opretter de et sambeskattet selskab, hvis eneste formål er at nedbringe skatten. Her kommer min og din gæld ind i billedet idet både gæld og renter sjældent bliver betalt og derfor giver et underskud som er fradragsberettiget med det fulde beløb, selv om de kun har betalt en brøkdel for gældsposten.

Det er ikke småpenge det drejer sig om. Et af disse selskaber havde i 2013 et underskud på 87 millioner. Firmaet lever i bedste velgående, men udelukkende på bekostning af dig, mig og alle andre skatteydere!

Mange politikere og andre har så travlt med at skælde ud på-, og jagte Dovne Robert og alle andre kontanthjælpsmodtagere, arbejdsløse, sygemeldte, pensionister m.fl. som er på offentlig forsørgelse. Men det er ingen ting i forhold til hvad disse snyltere koster statskassen og det danske samfund!

Gældsopkøbere: instrum.com

Køb din egen gæld?

Gæld bliver handlet næsten som alle mulige andre ting. På konkurser.dk kan du byde på forskellige gældsposter!!

Læs i Børsen d. 29. juli 2015 om hvor sindsygt meget gæld der skifter hænder.

Læs artikel herom i politiken.dk ved at følge dette link.

Læs også på Fyens.dk en artikel om handel med gæld

Updated: 26. oktober 2015 — 7:17
Konkurshjælp.dk © 2015 Frontier Theme