Konkurshjælp.dk

Alternativ gældsrådgivning

Om

Hej jeg hedder Peter Anker og er en ganske almindelig mand.

Jeg har haft ideen med at lave en eller anden hjemmeside, om de ting man går og spekulerer på, når man er havnet i store økonomiske problemer, lige siden min egen konkurs med min virksomhed og  efterfølgende tvangsauktion af vores private bolig.

Her søgte jeg desperat efter hjælp på nettet og fandt også en del “gode råd” fra alle mulige advokater og økonomiske rådgivere. Fælles for dem alle (eller næsten alle) var og er, at de ikke selv har prøvet det på egen krop og hvad værre er, mange af alle de “gode råd” kan være dårlige råd, ja nogle af rådene var direkte skadelige for mig og så kan de nok også være det for andre.

Både konkursen og tvangsauktionen, var ikke særlig morsomme oplevelser, for at sige det mildt. Jeg har dog erfaret at det rent faktisk kan lade sig gøre, at finde fornuftige og holdbare løsninger, på selv alvorlige økonomiske problemer, men det kræver både omtanke, handling og nok også lidt held.

Nu er min kone og jeg er kommet helskindet igennem hele processen. Vi har det godt i dag, både økonomisk og mentalt. Det vil glæde mig rigtigt meget, om mine og vores dyrekøbte erfaringer, både de gode og de dårlige kan bruges til at hjælpe andre. Også selv om det måske kun er nogle få. Også selv om det måske kun er i begrænset omfang.

Jeg er opdraget til-, og har altid haft den holdning, at man skal “svare enhver sit” altså betale sine regninger. Men med mine mange forskellige oplevelser, med hele det økonomiske system og i særdeleshed de mennesker som arbejder i det, må jeg indrømme at respekten og moralen efterhånden er noget “krakkeleret”. Det skinner nok lidt igennem i hvad jeg skriver. Beklager hvis nogen bliver lidt stødt, på “guld manchetknapperne”, men sådan er det bare!

Updated: 18. januar 2020 — 16:54
Konkurshjælp.dk © 2015 Frontier Theme